Relatietherapie Emmen bij Gezinspraktijk Bloomm

Een relatie begin je meestal vol enthousiasme en verwachting. Je bent verliefd en alles aan de ander is leuk! Als je besluit om bij elkaar te blijven verandert dit beeld langzaam. Het is de tijd waarin je elkaar beter gaat leren kennen.
Meningsverschillen en kleine ruzies dienen zich vaker aan. Hieronder liggen onuitgesproken (en vaak niet bewuste) verwachtingen en teleurstellingen over idealen, kinderen, seks, geld, of de rolverdeling thuis. Ondanks alle goede bedoelingen keren sommige conflicten steeds terug. Er ontstaat een vicieuze cirkel en je relatie zit vast. Je hebt een voortdurend gevoel van onvrede en twijfel. Vaak druk je die gevoelens weg en richt je je energie op zaken buiten de relatie. Je maakt het niet bespreekbaar. Tot je beseft dat je elkaar onderweg bent kwijtgeraakt. Deze verwijdering maakt de situatie nog ondragelijker. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Wat een frustratie, machteloosheid en verdriet! Je weet niet meer hoe je het aan moet pakken, je voelt je ongelukkig.

Vastgelopen in je relatie?
Heb je het gevoel dat jij en je partner steeds meer uit elkaar groeien?
Voel je je vaak onbegrepen en alleen staan in de relatie?
Is er vaker ruzie en praten jullie minder met elkaar?
Is er weinig of geen intimiteit meer?
 
Gezinspraktijk Bloomm kan jullie begeleiden door middel van Integratieve Relatietherapie. Met de hulp van Linda van der Werf onderzoek je wat er tussen jullie speelt en wat jullie kunnen veranderen. Je leert te begrijpen waar de reacties van je partner vandaan komen en welke gevoelens daar aan ten grondslag liggen. Je leert je eigen behoeften te uiten en begrip voor elkaar op te brengen. Hulp van buiten kan je relatie uit de impasse helpen, de neerwaartse spiraal doorbreken en je relatie voor de toekomst weer sterk en hecht maken. Want als er nog een basis van liefde is, is elke relatie te redden.
Ons ervaring is dat 'het willen' van de partners het belangrijkste middel is om weer tot elkaar te komen en de relatie te verbeteren.
 
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en gratis informatiegesprek met
Linda van der Werf, NMI FamilieMediator, pedagoog & KIES-coach